Bezoek Brugge en overnacht in een luxe hotel!

De stad Brugge heeft bezoekers een hoop vermaak te bieden. Voor cultureel plezier kunt u een bezoekje brengen aan de mooie omgeving of aan één van de diverse musea. Voor kinderen is er een hoop te zien en te doen met dank aan de dierentuinen en speelparadijzen. Brugge is uitstekend geschikt voor natuurliefhebbers om doorheen te wandelen of om een fietstocht te maken. U kunt een nachtje slapen in een van de luxe hotels of hier aan het einde van de dag een hapje komen eten.

Voor ieder wat wils

Brugge is een stad die u moet ontdekken. De historie van deze regio is nog overal voelbaar. De prachtige monumentale panden en uitgestrekte velden nodigen uit voor lange wandelingen en mooie fietstochten met uw partner of met het hele gezin. Kinderen kunnen zich naar hartenlust uitleven in de zwembaden en speelparadijzen en vergeet de historische binnenstad niet! Fanatieke buitensporters kunnen hier hardlopen, survivallen en wielrennen, maar als u het liever rustig aan doet kunt u ook voor uw ontspanning deze prachtige stad bezoeken.

De belangrijkste bezienswaardigheden in Brugge

Zoals genoemd is Brugge een hele oude stad, de meeste gebouwen stammen uit de middeleeuwen. Deze Dorische binnenstad is dat ook de grote trekpleister van de omgeving. Het concertgebouw, de brouwerij en het chocolademuseum zijn bijvoorbeeld het bezoeken waard. Maar vergeet ook het museum van Salvador-Dali niet.

Overnachten of dineren bij een hotel in Brugge

Een leuk uitstapje verdient natuurlijk een mooie afsluiter. In Brugge kunt u uitstekend terecht voor een culinair avondje uit. Middenin de prachtige natuuromgeving van België vindt u diverse restaurants en hotels en hier kunt u heerlijk dineren bij een sterren restaurant. U kunt hier genieten van heerlijke gerechten bereid met verse (streek)producten in een gezellige en ongedwongen ambiance. Als u nog even wat langer wilt blijven kunt u bij een van de luxehotels op onze website ook terecht voor een slaapplaats in de mooie, rustgevende omgeving.

Scroll to Top