Luxe vakanties en reizen

Op luxereizen.net vindt u de beste aanbieders van luxe vakanties en luxe reizen.

Luxe vakanties zijn niet voor iedereen wegggelegd. Bij een luxe vakantie moet u denken aan een prachtige villa die op de prachtigste plek van de wereld staat. Vanuit uw gehuurde villa loopt u zo de golfbaan op. Iets verder ligt de jachthaven waar uw gehuurde zeilschip met bemanning op u staat te wachten. Tijdens het duiken ziet u koraal in alle kleuren van de regenboog. In het boegwater van het schip duikelen dolfijnen. Wanneer u terugkomt van uw zeiltocht serveert het huispersoneel champagne. ’s Avonds geniet u van verse oesters. Wanneer de zon ondergaat wandelt u over het privestrand waarboven honderden sterren fonkelen. U gaat slapen in het perfect opgemaakte hemelbed. ’s Ochtends krijgt u een massage.

Green Island heeft een ruim assortiment vakantiehuizen en appartementen op het Griekse eiland Corfu. Variërend van luxe vakantievilla’s tot eenvoudige studio’s op de mooiste plekjes van het eiland. Verder vind je op deze site heel veel informatie over het eiland: waar zijn je de mooiste stranden, de leukste evenementen, entertainment, betrouwbare autoverhuurders, de bekende attracties van Corfu en uitgebreide informatie over alles wat de verwende toerist wil zien en doen.

Bekijk de reis specialisten van luxe vakanties hieronder.

Kuoni- Luxe strand vakanties


Kuoni staat bekend als dé verre reizen specialist. Door de Nederlandse reisbranche worden ze al jaren achtereen uitgeroepen tot beste specialistische reisorganisator en beste organisatie voor reizen naar Noord-Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland.

Het productaanbod varieert van strandvakanties tot autohuur van losse vliegtickets tot complete rondreizen en van camperhuur tot losse excursies. Van Amerika tot Australië, van China tot Argentinië en van Zuid-Afrika tot Alaska: alle verre bestemmingen zijn bij Kuoni mogelijk.

ClubMed- Luxe Vakanties

Clubmed.nl is de All Inclusive vakantie specialist. Ze hebben meer dan 50 jaar ervaring als specialist in all-inclusive reizen. Met 80 resorts wereldwijd bieden ze een ultieme all-inclusive vakantie beleving voor iedereen. All inclusive is bij ClubMed ook echt all inclusive, zij regelen vervoer, accommodatie en faciliteiten voor tijdens uw verblijf zoals sporten en fitness, kinderopvang, ontspanning en dit alles is van hoogwaardige kwaliteit. Clubmed.nl – Een wereld vol vakantiegeluk

Crystal Wings – De Oman, Dubai en Qatar specialist
Reisorganisatie die zich heeft gespecialiseerd in het Midden Oosten. Luxe reizen naar Oman, Qatar en de Verenigde Arabische Emiraten. Ze bieden verschillende type vakanties aan. Zoals Rondreizen, Strand vakanties, Stedentrips, Familie reizen, Relax Welness Spa vakanties, Golf vakanties en zeer luxe vakanties.

Crystal Wings Holidays – Aanbiedingen naar de Verenigde Arabische Emiraten, Oman en Qatar

 

Baobab- Duurzame reizen en vakanties

Als u met Baobab reist dan weet u zeker dat de lokale bevolking gesteund wordt, is dat geen fijn vakantiegevoel? Baobab organiseert Avontuurlijke rondreizen, groepsreizen, single reizen, familie reizen en thema reizen. Met Baobab kunt u naar verschillende bestemmingen reizen, onder andere: Argentinië, Alaska, Azië, Chili, China, Costa Rica, Cuba, Indonesië, Jordanië, Nepal, Panama, Mexico en nog veel meer landen! Festival reizen kunt u ook boeken via Baobab, zij hebben de leukste festivals van het aankomende jaar voor u verzameld.

 

Cruistetravel – Luxe cruise vakanties

Nederlanders zijn ontdekkingsreizigers. Dit “ontdekken” zit ons in het bloed. Naast de traditionele vakantiebestemmingen wordt het cruisen door steeds meer Nederlanders ontdekt als meest ideale vakantiebesteding.
Heerlijk varen over de wereldzeeën. Iedere dag een andere plaats en/of ander land bezoeken en ’s avonds genieten van de uitgebreide diner- en entertainmentmogelijkheden.
Jong en oud, het maakt niet uit. Als u van rondreizen houdt, zonder uw koffer iedere keer opnieuw in- en uit te pakken, dan is cruisen ook uw ‘nieuwe’ manier van vakantie vieren. Bekijk de website van Cruise Travel.

 

Boer en Wendel – Rondreis en safari specialist

Boer en Wendel organiseert al meer dan dertig jaar luxe rondreizen en safari’s over de hele wereld. De rondreizen van Boer &  Wendel zijn van topkwaliteit en laten u kennis maken met de lokale bevolking, cultuur en unieke tradities. De bestemmingen van Boer & Wendel zijn zeer divers. U kunt naar Antarctica, Argentinië, Australië, Bolivia, Botswana, Brazilië, Ecuador, Guatemala, Japan, Marokko, Nepal, Peru, Panama, Suriname, Thailand, Amerika, Zuid- Afrka en Zimbabwe.

Bekijk hier de website van Boerenwendel.nl

Een luxe vakantie biedt veel meer dan de zo bekende last minute reizen. Wanneer u zo’n reis boekt komt u waarschijnlijk terecht in overvolle toeristische plaatsen. Het hotel waar u verblijft serveert kroketten en ’s avonds kunt u via de satelliet RTL-4 bekijken. Het is allemaal niets bijzonders.

Een luxe vakantie is een vakantie waarbij alles mogelijk is. Hier geldt eigenlijk maar een wet: de wet van het geld.

Pracht en Praal

Specifiek aan luxe vakanties zijn de bestemmingen. Natuurlijk brengt een luxe vakantie u naar oorden waar veel toeristen aanwezig zijn. U zult echter niet vaak temidden van al die toeristen verblijven. Luxe vakanties worden gevierd op de meest exotische plekken. Vaak wat afgelegen maar dat wilt u juist. Wanneer u toch het toeristische dorpje wilt bezoeken dan roept u gewoon even uw prive chauffeur.

Natuurlijk zijn er ook luxe vakanties die u midden in nde toeristische plaatsen staan. Reken er dan wel op dat u in een hotel verblijft dat meer dan drie sterren heeft. Het hotel serveert meer dan een doorsnee driegangen menu. En het personeel staat dag en nacht voor u klaar. In uniform.

Populair onder de luxe vakanties zijn momenteel de olie staten. Landen als Saoudi Arabie, Oman en Bahrein zijn een gewilde plek onder mensen die willen genieten van een perfecte luxe vakantie. Deze landen kennen zoveel rijkdom en weelde dat bijna niets te gek is. De accomodaties behoren tot de beste van de wereld. De winkelcentra kennen een pracht en een praal die u niet vaak gaat terugzien.

Beroemdheden

Het is niet voor niets dat veel beroemdheden er voor kiezen om hun luxe vakantie daar te houden. En reken maar dat dit soort mensen weet van echte luxe is. Zij verlangen echt het beste van het beste en krijgen het in deze landen ook op een presenteerblaadje geserveerd. Wanneer u er voor kiest om uw luxe vakantie in een van deze landen te houden moet u rekening houden met andere waarden en normen. Het zijn moslimlanden waar andere regels kennen.

Luxe vakanties kennen ook thema’s. U kunt er voor kiezen om een golfvakantie te houden of misschien houdt u wel van lekker eten. Een gastromonische reis behoort ook tot het pakket van luxe vakanties. Bij een golfvakantie bezoekt u de prachtigste golbanen en logeert u in de meest chique hotels. Nij een gastronomische luxe vakantie gaat u het meest exquise eten proeven ooit. Vaak zijn dit lokale maaltijden die niet in de restaurants te vinden zijn.

Goedkope luxe

Natuurlijk zijn er ook de goedkopere luxe vakanties. Luxe is immers een subjectief begrip. Wat voor u luxe is hoeft dat zeker niet te zijn voor David Beckham en zijn gezin. Misschien is luxe voor u al een camping met internet. Voor de stervoetballer is dat zeker niet het geval. Waarschijnlijk denkt hij in zo’n geval meer aan een avonturenvakantie.

Fiets vakanties

Misschien in eerste instantie geen eerste gedachte, maar wat dacht u van een fiets vakantie? Zorg dan wel dat u een goede fiets heeft! Een omafiets is ook goed maar een sportieve fiets zal waarschijnlijk iets comfortabeler zijn.

Ruimappartement op Aruba

Bent u op zoek naar een betaalbaar en ruimappartement op Aruba? Voorzien van veel gemakken? Neem dan een kijkje op de site.

Balashi ligt centraal gelegen in een rustige omgeving op vijf minuten van Santa Cruz. De kleine gezellige strandjes van Pos Chiquito en Mangel Halto bereikt u binnen vijf minuten.Ruimappartement op Aruba

Sable Tours.nl – Sable Tours is een kleine reisorganisatie die wordt geleid door bevlogen mensen, die de wensen van de klant centraal stellen. U kunt bij hen terecht voor individuele- en groepsreizen naar zuidelijk Afrika, maar zijn vooral gespecialiseerd in maatwerk reizen. Zo stippelen zij samen met u uw ideale safari reis naar bijvoorbeeld Tanzania uit, waar u samen met uw privé gids een van ’s werelds grootste spektakels mee kunt maken; de migratie van gnoes en zebra’s in de Serengeti. Daarbij verblijft u natuurlijk in luxe kampen midden ín het reservaat, zodat uw safari reis onvergetelijk wordt! De prachtige reizen van Sable Tours laten u een worden met de natuur, terwijl het u aan niets ontbreekt.

TravelHunter – Goedkope 5 sterren vakanties
Wil je lekker luxe op vakantie, maar niet te veel betalen? TravelHunter zoekt continue naar de beste aanbiedingen en plaatst deze op de website. Bekijk hier alle goedkope 5 sterren vakanties.

Scroll to Top