Privereizen

privereizenLaat u het rijden liever aan een ander over, maar wilt u niet in een groepsverband reizen, dan kunt u in een aantal landen kiezen voor een autoreis met privé-chauffeur/gids.

Luxe prive rondreizen

Een bekwame privé-chauffeur achter het stuur en desgewenst een gids mee, welke u en uw gezelschap langs de mooiste routes loodst en bezienswaardigheden showt, bekijk hieronder het reisaanbod.

(Prive) Rondreis met..

Kuoni – Een zeer groot aanbod van bestemmingen heeft Kuoni op hun website staan. Aruba, Guatemala, Nepal, Australië, Hongkong, Nicaragua, Bahama’s, India, Panama, Bonaire, Indonesië, Seychellen, Botswana, Jamaica, Singapore, Cambodja, Japan, Sint Maarten, Canada, Kenya, Sri Lanka, China, Laos, Tanzania, Costa Rica, Madagascar, Thailand, Cuba, Malediven, Uganda, Curaçao, Maleisië, Verenigde Staten, Dubai & Emiraten, Marokko, Vietnam, Egypte, Mexico, Zambia, Fiji, Myanmar, Zimbabwe, Filipijnen, Namibië en Zuid-Afrika. Lees hier meer informatie.

BezoekThailand.nl – BezoekThailand.nl is een in Bangkok gevestigde operator, die zich richt op mensen die een privéreis op maat willen maken naar Thailand en/of Laos, Cambodja, Vietnam en Myanmar. Bezoek hun website.

De Reisspecialisten – Maak kennis met vreemde culturen en ontdek fascinerende wereldwonderen. Voor inspirerende rondreizen door landen als Marokko, Egypte, Jordanië, Indonesië, China, Thailand, India, Japan, Zuid-Afrika of Australië bent u bij De Rondreisspecialist aan het goede adres.

Thailand in Stijl – Wie wil genieten van oude tempelsteden, olifant rijden in groene jungles en tropische droomeilanden met wuivende palmbomen kiest voor deze Thailand rondreis. Bezoek de website.

Reislust.nl –  Wilt u een van hun reizen maken, maar heeft u geen zin om met een groep op pad te gaan? Voor de meeste van hun reizen geldt dat u deze ook individueel of met uw familie of vrienden kunt maken. Zo voorkomt u het regel- en uitzoekwerk van zelf een reis in elkaar zetten en kunt u rekenen op de service en kennis van reislust.nl. Lees verder.

nrv – NRV Holiday is gespecialiseerd in georganiseerde reizen, waaronder groepsreizen en privérondreizen, en zelf samenstellen reizen waarbij de reiziger op eenvoudige wijze een keuze heeft uit een uitgebreid aanbod aan reisonderdelen om zodoende zijn ideale reis zelf samen te stellen. Bezoek hun website.

Rondreis Oman & Dubai

Djoser – Op rondreis door Oman en de Verenigde Arabische Emiraten bezoek je Muscat, Al Sawadi, Nizwat en Dubai.  In deze landen op het oostelijke puntje van het Arabisch Schiereiland, hebben sultansfamilies nog altijd het heft in handen. Forten in Muscat, oases en woestijnen, snorkelen in Al Sawadi en het emiraat Dubai zijn ingrediënten van deze verrassende reis. Meer informatie.


Scroll to Top