Vrijwilligerswerk

vrijwilligerswerk buitenland rondreizenEen avontuurlijke reis maken naar een ver land en tegelijkertijd daadwerkelijk je steentje bijdragen aan de ontwikkeling van het land en de lokale bevolking. Het gevoel krijgen dat wat jij doet betekenis heeft. Voor de mensen met wie je samenwerkt, maar ook voor jezelf.

Vrijwilligerswerk is de perfecte manier om de cultuur en de bevolking beter te leren kennen terwijl je tegelijkertijd een waardevolle bijdrage levert. Het vrijwilligerswerk met de afsluitende rondreis zorgen voor een onuitwisbare indruk van het land en de mensen die je hebt ontmoet.

Je gaat op reis om de wereld te ontdekken. Op zoek naar avontuur, je eigen grenzen

Maar je wilt ook andere mensen leren kennen. De manier waarop zij leven, het hoofd boven water houden in een niet-Westers land. Dat kan ook niet anders want je werkt met ze samen! Dat levert diepe en intensieve contacten op waar je beiden wat aan hebt. Je deelt je achtergrond en cultuur en dat geeft wederzijds begrip, je voelt je gelijkwaardig. Wie weet worden het vrienden voor het leven. En natuurlijk heb je ook gewoon een hoop lol met elkaar!

Vrijwilligers werk doen met…

 

Fox – Prachtige rondreizen met een paar dagen vrijwilligerswerk. Reizen met Fox brengt het voordeel met zich mee dat niet alle dagen in het teken staan van vrijwilligerswerk. U heeft ook genoeg tijd voor recreatieve doeleinden. Lees verder.

Djoser – Djoser organiseert vrijwilligers reizen naar Ghana, Filipijnen, Zuid India en Zuid Afrika. Klik hier voor reisschema, reisbeschrijving, vertrekdata en prijs.

ActivityInternational – Een tijdje werken, vrijwilligerswerk doen, au pair zijn of een taalcursus volgen in het buitenland? Activity International helpt iedereen die bijzondere buitenlandplannen heeft! Vakantie of sabbatical? Een tussenjaar of 1 maand verlof? Kort of lang, dichtbij of ver van huis: bij hun ben je aan het juiste adres. Ze bieden je de mogelijkheid om de wereld op een andere manier te ontdekken. Er zijn mogelijkheden voor iedereen. Durf jij de stap te nemen?


Scroll to Top