Verre reizen

Lees hier waar je verre reizen kunt reserveren (bij welke aanbieders) en leuke links naar mooie reis websites zoals die van gaaan.nl.

Shoestring (tip) – Verre reizen

Shoestring.nl biedt verre groepsrondreizen aan op basis van het vijheid-blijheid principe. Ze laten de reizigers zoveel mogelijk de vrijheid om te gaan en staan waar ze willen op de reizen, maar zorgen er natuurlijk voor dat de reis gladjes verloopt. Shoestring biedt reizen aan naar vele landen in de hele wereld!

Kuoni – Verre reizen

Kuoni staat bekend als dé verre reizen specialist. Door de Nederlandse reisbranche worden ze al jaren achtereen uitgeroepen tot beste specialistische reisorganisator en beste organisatie voor reizen naar Noord-Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland.

Het productaanbod varieert van strandvakanties tot autohuur van losse vliegtickets tot complete rondreizen en van camperhuur tot losse excursies. Van Amerika tot Australië, van China tot Argentinië en van Zuid-Afrika tot Alaska: alle verre bestemmingen zijn bij Kuoni mogelijk.

Djoser – Verre reizen

Djoser Reizen www.djoser.nl Groepsrondreizen wereldwijd Rondreizen in kleine groepen waarbij cultuur, natuur en contact met de plaatselijke bevolking de belangrijke elementen in het reisprogramma zijn. Groepsrondreizen met veel ruimte voor eigen initiatief. Op reis met Djoser combineer je de voordelen van een groepsreis met veel individuele vrijheid.

NRV Holiday – Verre reizen

NRV Holiday is een directseller die zich specialiseert in het organiseren van zowel groepsreizen als privé reizen naar voornamelijke bestemmingen in Azië en Afrika. De letters N.R.V. staan voor ‘Nederland Reist Voordelig’. Ze hebben als doel kwalitatief goede reizen aan te bieden tegen een uiterst voordelige prijs. NRV Holiday kent de volgende reissoorten: Groepsrondreizen: Compleet verzorgde rondreizen in groepsverband Privé rondreizen: Compleet verzorgde rondreizen op individuele basis Stad & Strand: Bezoek een stad in combinatie met een heerlijk strandverblijf Strandvakanties: Comfortabele accommodaties met optionele excursiemogelijkheden Vlucht+: Intercontinentale retourvlucht inclusief eerste overnachting en transfer.

Sawadee – Verre reizen

Wie met Sawadee reist, kan rekenen op een uitgebreide kennis en ervaring; al 23 jaar organiseren ze actieve en avontuurlijke groepsrondreizen! Daarbij gaan ze verder dan alleen de bekende hoogtepunten, juist de minder ontdekte gebieden zijn vaak het interessantst.

Dejongintra – Verre reizen

De Jong Intra Vakanties is een veelzijdige, allround touroperator met vele thema-, pakket- en maatwerkreizen naar zowel Europese als verre bestemmingen. Onder het motto “Haal meer uit je vakantie!” zorgen ze voor vakanties voor alle doelgroepen van ‘jong tot oud’. Ook voor stedentrips zit je bij Dejongintra.nl goed!

SNP – Verre reizen

Ontdek de avontuurlijke wereld van SNP, de grootste Nederlandse touroperator gespecialiseerd in actieve reizen naar meer dan 270 reisbestemmingen ‘all over the world’. Deskundigheid, liefde voor de natuur en een groot enthousiasme voor de unieke reisformule zijn de kenmerken van onze organisatie. De wereld is te mooi om ongemerkt aan je voorbij te laten gaan.

Koningaap – Verre reizen

Reizen is het mooiste dat er is. De wereld aanschouwen, ervaren, proeven en doorgronden geeft diepgang en een glimlach aan je leven. Reizen is de wereld, de anderen én jezelf ontmoeten. Koning Aap Reizen is al jaren een organisatie waar enthousiaste, bereisde landendeskundigen met veel plezier reizen organiseren voor de fijnproevers onder de reizigers. In de loop der jaren hebben ze een uiterst deskundig team van landenspecialisten weten samen te stellen.

Baobab – Verre reizen

Het begon in 1972 met de Volkswagenbus van oprichter Rik Jan Viezee. Verzeild geraakt in Kenia wist hij: dit moeten anderen ook meemaken. Vanaf die allereerste reis kiest Baobab voor groepsreizen. Met een reisbegeleider die het land echt goed kent. Die weet waar je moet zijn, die weet waar je niet moet zijn. De Baobab reizen gaan naar alle continenten. Je hebt in totaal keuze uit 69 bestemmingen in Noord-, midden en Zuid-Amerika, Afrika, Azië, Oceanië, het Midden-Oosten en Europa. Natuurlijk bezoek je met Baobab in elk land de must see plekken. Maar Baobab gaat net even verder, net even dieper. Baobab brengt je in contact met de bevolking, neemt je mee de natuur in. Echt meemaken, daar gaat het om bij Baobab. Al 35 jaar lang.

Kras – Verre reizen

– Al 85 jaar één van de grootste en meest succesvolle reisorganisaties van Nederland
– Meer dan 300.000 passagiers per jaar
– Direct seller, altijd een rechtstreekse (online) relatie met de klant
– Touroperator met altijd een perfecte reis-prijsverhouding
– Iedere dag prominent met nieuwe aanbiedingen in landelijke dagbladen aanwezig
– Onderdeel van TUI Nederland, de grootste reisorganisatie van Nederland en Europa.

Summum – Verre reizen

Reizen met SUMMUM.nl betekent veel zien en toch echt vakantie vieren! Op een comfortabele manier genieten van het mooiste dat een land te bieden heeft aan natuurschoon en cultuurgoed. Alles zien, comfortabel slapen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de organisatie. Summum biedt reizen naar alle delen van de wereld. Alle reizen hebben een uniek Summum Moment, een bezienswaardigheid of belevenis die u alleen met ons meemaakt. En dat voor de laagste prijs

Verken de hele wereld met verre reizen
Het vliegtuig stelt ons in staat bijna alle plekjes op de wereld te bereiken. Je kunt op elk continent je vakantie doorbrengen. Verre reizen zijn niet alleen geschikt voor avonturiers. Je kunt ook zonnige eilanden aan doen om je op te laden. Ook combinaties van vervoersmiddelen kunnen een verrassende vakantie opleveren. Vlieg richting je vakantiebestemming en stap op een cruiseschip voor de laatste kilometers.

Alles is mogelijk
Over het algemeen spreekt men van verre reizen als je een ander continent bezoekt. Terwijl een trip naar het andere einde van Europa toch ook een lange reis kan zijn. Er zijn diverse reisorganisaties die gespecialiseerd zijn in verre reizen. Van een safari door Afrika tot een motortocht door Amerika, alles is mogelijk en kan tot in de puntjes geregeld worden. Wil je juist niet tot de laatste vakantiedag het programma uitgestippeld hebben, dan boek je een avontuurlijke reis met veel vrijheid. Of je regelt alleen je vliegtickets en beslist bij aankomst van dag tot dag wat je gaat ondernemen. Verre reizen stellen je in staat te proeven van andere culturen, te leren hoe andere mensen leven en te genieten van natuurlijk schoon. Verre reizen brengen je naar de olifanten in Afrika, de Chinese muur in China en de tempels van India.

Tips voor verre reizen
Houd er rekening mee dat je mogelijk vaccinaties nodig hebt voordat je veilig kunt afreizen naar je vakantiebestemming. De GGD en huisarts kunnen je vertellen welke maatregelen je dient te nemen. Sommige vaccinaties moeten worden herhaald of hebben enige tijd nodig voordat ze werkzaam zijn, win dus tijdig informatie in. Ook het aanvragen van een visum moet op tijd gebeuren. Het Ministerie van Buitenlandse Zaken weet voor welke landen een visum vereist is. Boek je via het reisbureau, dan zullen zij je hier ook over informeren. Win thuis zoveel mogelijk informatie in over het land van bestemming. Is het veilig om er water uit de kraan te drinken? Zijn alle eettentjes betrouwbaar wanneer het op hygiëne aankomt? Heb je een klamboe nodig ter bescherming tegen malariamuggen? Het Ministerie van Buitenlandse Zaken geeft reisadviezen af. Wanneer het onveilig is om naar een bepaald land af te reizen, geeft BuZa een negatief reisadvies en is het niet veilig je als toerist in dat land te begeven. Uit voorzorg is het niet onverstandig om het adres van de Nederlandse ambassade in je vakantieland mee te nemen.

Meer dan honderd prachtige fietstreizen overal in de USA onder SGR garantie. Van dagtours in de steden tot aan meer dan 50-daagse kust naar kust tours..


Scroll to Top