Een heerlijke vakantie doorbrengen bij Club Martha’s op Mallorca.

Ben je net als ons helemaal weg van de mogelijkheden die een complex zoals Club Martha’s te bieden heeft? Gelukkig zijn er meer locaties waar je terecht kan om met dezelfde organisatie op vakantie te gaan. Dit is ook de reden waarom steeds meer Nederlanders ervoor kiezen. Als de vakantie op Mallorca-je goed is bevallen dan kan je het volgende jaar bijvoorbeeld naar Ibiza gaan en van dezelfde soort accommodatie en mogelijkheden gebruik maken. We vertellen je graag wat meer over Club Martha’s en waarom steeds meer mensen voor deze reisaanbieder kiezen.

De hele dag door in en uitchecken

Wat ik zelf een erg groot voordeel van toen ik op vakantie ging. Is dat je 24 uur per dag in-of uit kunt checken. Dit is wel handig als je om 10:30 uur aankomt op het eiland maar je hebt nog wel wat tijd nodig om bij je accommodatie te geraken. Eenmaal aangekomen op bestemming wil je natuurlijk even contact opnemen met het thuisfront. Dat kan je doen via internet want in het hele complex is altijd gratis wifi beschikbaar. Ook op je eigen kamer en in de openbare ruimtes.

Heerlijk bij het zwembad vertoeven

Ons complex zou niet zo populair zijn als we niet zo’n geweldig zwembad hangen. Het zwembad maak je vakantie natuurlijk helemaal af. Sommige mensen houden ervan om de hele dag lekker bij het zwembad te zitten en er af en toe even in te duiken. Andere mensen gaan liever in de ochtend bijvoorbeeld een eindje zwemmen om de dag fris te beginnen.

Een comfortabele uitvalsbasis

Als je ervoor kiest om je vakantie bij Club Martha’s door te brengen dan kan je er altijd op rekenen dat je een comfortabel verblijf geniet. Je hoeft bovendien niet veel te reizen want alle faciliteiten zijn inbegrepen. Zwembaden om een restaurant en sportactiviteiten zijn allemaal inbegrepen. Voor een onvergetelijke vakantie!

Scroll to Top