Een onvergetelijke bruiloft op het strand

Een locatie kiezen voor een bruiloft is vaak een complexe aangelegenheid. De locatie moet meerdere mensen kunnen herbergen en er moet ook lekker te eten zijn. Daarnaast moet het natuurlijk een romantische omgeving zijn. Het strand is daarom een perfecte locatie om een bruiloft te geven. De beachclub aan het strand wordt daarom vaak afgehuurd voor bruiloften en ook andere festiviteiten.

Dineren in het restaurant

Een onvergetelijke bruiloft is natuurlijk niet compleet zonder een goed diner. Gelukkig is de beachclub ook voorzien van een uitgebreid restaurant waar je met enkele tientallen mensen kunt genieten van een diner dat tot in de puntjes voor je wordt voorbereid. In het sfeervolle restaurant kan je gezellig nog de hele avond zitten op de loungebanken en aan de eettafels. De beach club is opgedeeld in twee gedeeltes, het restaurant en de serre. De serre is wat koeler maar hier kunt u zich wel opwarmen aan een van de sfeervolle open haarden. Daarnaast is er natuurlijk een uitgebreid terras waar iedereen kan zitten als het weer het toelaat.

Havana beachclub op het strand Rockanje

Op een van de mooiste stranden in ons land, het strand Rockanje. Vindt u de beachclub Havana. De beachclub is meer dan eens de locatie voor feesten en partijen waaronder ook optredens van bekende artiesten. Als dit het geval is kunt u op de website ook tickets boeken voor deze optreden. Daarnaast zijn ook reserveringen voor het restaurant online te maken.

De beachclub is ook de boeken voor andere feesten en partijen

Een bruiloft is natuurlijk niet het enige feest wat perfect is om op het strand te geven. Een verjaardag, een jubileum, of een andere feest kan ook uitstekend op het strand gevierd worden, als de weergoden ons gunstig zijn tenminste. Als het weer toch wat minder is kan u altijd werken in de beachclub vertoeven onder het genot van een hapje en een drankje.

Scroll to Top