Een reis op maat boeken naar Barcelona

Wij binnenkort een bezoek brengen aan de tweede grote stad van Spanje en misschien wel de belangrijkste stad van het land, Barcelona. Het eerste wat je opvalt in Barcelona is dat er dan ook geen echt Spaans wordt gesproken maar Catalaans, wat nu nog net weer even iets anders is. Dit maakt het niet heel moeilijk maar om je op weg te helpen Kuijen bij ons een reis op maat boeken met eventueel ook een reisgids die je op weg helpt in deze wereldstad.

Hartelijk welkom in Barcelona

Als je via tours op een reis geboekt naar Barcelona dan sta je er niet alleen voor. In de Catalaanse hoofdstadwacht een van onze reisgidsen je op om meer te begeleiden en eventueel te vertalen voor je. Samen met de gids kan je alle bezienswaardigheden in en rondom de stad bezoeken zodat je geen enkele hotspot weet te missen.

Alle bezienswaardigheden bij langsgaan

Er zijn in Barcelona wel zoveel bezienswaardigheden dat je eigenlijk meer dan een weekend moet uittrekken om de stad te bewonderen. We raden je aan om minimaal een weekje uit te trekken als je Barcelona bezoekt. Naast de prachtige architectuur in de winkelstraten kan je bijvoorbeeld de beroemdste kerk van de wereld bezoeken, decentrale familiale. Daarnaast kan je een bezoekje brengen aan de tuinen van Gaudi, dit is een groot complex wat je voor een groot deel gratis kunt bezoeken. Hier zijn vele gebouwen en kunstwerken te vinden die zijn gemaakt door de Catalaanse kunstenaar Gaudi. Natuurlijk is ook het stadion van de plaatselijke voetbalclub FC Barcelona een bezoekje waard. Dit in mensen gebouw biedt plaats aan meer dan 90.000 toeschouwers en is daarmee een van de grootste voetbalstadions in de wereld.

Verschillende tours die je kan boeken

Er zijn verschillende manieren om Barcelona te ontdekken via de tours die je bij ons op maat kunt boeken. Je kan de stad ontdekken door te wandelen, op die manier zie je vaak het meeste maar het gaat niet erg snel natuurlijk. Als je toch wat sneller wilt dan kun je bij ons ook een fietstourboeken. Er staat dan een fiets voor je klaar waarmee de stad kan ontdekken. Daarnaast kan je ook een priv├ę tourboeken, dit is wat duurder maar dan gaat een gids met je mee om alle hotspots van de stad bij langs te gaan.

Scroll to Top