Verre Reizen en Rondreizen Aanbiedingen en aanbieders

Wij hebben een aantal aanbieders van verre reizen en rondreizen opgezocht en hier beschreven. Welke bestemmingen bieden ze aan, tegen welke prijzen en met welke extra’s? Lees het hier.

P.s. de tekst is overgenomen van hun websites; dus hier komen de verkooppraatjes:

Shoestring

Shoestring.nl biedt verre groepsrondreizen aan op basis van het vijheid-blijheid principe. We laten onze reizigers zoveel mogelijk de vrijheid om te gaan en staan waar ze willen op onze reizen maar zorgen er natuurlijk voor dat de reis gladjes verloopt.

Ons aanbod varieert van kampeerreizen in Afrika tot trekkings in Nepal en van boottochten op de Sunda eilanden tot een relaxte rondreis in Costa Rica. Onze site geeft online informatie over de beschikbaarheid en is voor klanten direct boekbaar. We verkopen direct aan klanten wat betekent dat er geen reisbureau’s tussen zitten. Onze site is ons visitekaartje en je kunt er van al onze reizen veel foto’s, films en geschreven informatie vinden. Tevens bieden we de mogelijkheid aan onze klanten om virtueel met elkaar in contact te komen voordat de reis is vertrokken.

Shoestring – Alle Reizen

Baobab

Baobab.nl stelt met trots al 38 jaar, en als een van de eersten, verre reizen samen. Zo komt u op de authentiekste plekken en krijgen lokale ontmoetingen betekenis. Daardoor maakt u met Baobab.nl altijd een ongewone en originele reis.

Baobab aanbiedingen

KRAS.NL

De allround reisorganisatie KRAS.NL (met bijna 90 jaar expertise!) is ijzersterk in het samenstellen van o.a. scherpgeprijsde verre reizen! Al vele reizigers kozen voor één van de topbestemmingen.

Ook voor de beste zonbestemmingen kunt u uw bezoekers doorsturen naar KRAS. Hieronder vindt u een overzicht van de topbestemmingen van KRAS deze zomer op het gebied van verre reizen en zonvakanties. Wacht niet langer en promoot deze bestemmingen!

• China
• Bali
• Thailand
• Dominicaanse Republiek
• Cuba
• Aruba
• Verenigde Staten
• Madeira
• Zuid-Afrika
• Malta
• Curaçao
• La Palma
• Turkije

Verrassende nieuwe bestemmingen zijn onder meer Ecuador, Noord-Argentinië & Chili en Kenia. Regelmatig uitbreiding van het reisaanbod, ingekocht tegen de scherpste prijzen en eenvoudig te boeken bij KRAS.

Bij KRAS.NL vindt u de mooiste vakanties!

Koningaap.nl

Reizen is de wereld, de anderen én jezelf ontmoeten. De wereld aanschouwen, ervaren, proeven en doorgronden geeft diepgang en een glimlach aan je leven. Koning Aap Reizen is al jaren een organisatie waar enthousiaste, bereisde landendeskundigen met veel plezier reizen organiseren voor de fijnproevers onder de reizigers. In de loop der jaren heeft Koning Aap Reizen een uiterst deskundig team van landenspecialisten weten samen te stellen.

Met veel plezier presenteert Koning Aap Reizen dan ook het mooiste aanbod van reizen dat je in Nederland kunt boeken. Honderdvijftig prachtige reizen door meer dan tachtig landen in Europa, Azië, Afrika, het Midden-Oosten en Latijns-Amerika. Koning Aap Reizen biedt groepsreizen en individuele reizen, stuk voor stuk samengesteld door landenspecialisten: ervaren reizigers met een passie voor ’hun’ land. Koning Aap Reizen organiseert reizen die een eerste introductie zijn in een land, maar ook reizen voor mensen die een land beter willen leren kennen en speciale reizen met een thema of georganiseerd rondom een speciaal festival.

Zie hier alle reizen

Kuoni

Kuoni is al meer dan 100 jaar de specialist in verre reizen. Maatwerk, flexibiliteit en exclusiviteit zijn de kracht van Kuoni. Van weekendtrips tot wereldreizen, altijd alles tot in de puntjes verzorgd. Of het nu gaat om een fly-drive in de Verenigde Staten, camperhuur in Nieuw-Zeeland, een rondreis in India, een strandvakantie op een heerlijk bountystrand in de Seychellen, of een hotel in Bangkok, Kuoni regelt het. Kuoni wordt door de Nederlandse reisbranche al jaren achtereen uitgeroepen tot beste specialistische reisorganisator en beste organisatie voor reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland.

Zie hier alle vakanties

Elizawashere.nl

aar iedereen rechtsaf gaat, kun je ook linksaf!

Eliza was here staat voor een authentieke vakantie. De inkopers van Eliza was here reizen in de naam van Eliza als ontdeksters van dit soort vakanties Europa door om net die leuke plekjes te vinden, weg van de massa en in het echte ritme van het land. Dit betekent dat waar vrijwel alle touroperators links gaan, Eliza rechtsaf slaat. Kortom: Eliza is op zoek naar de couleur locale van het land. Eliza was here is een jonge internetreisorganisatie sinds 2001, maar stoelen op 10 jaar kennis in de reisbranche, waarvan ruim 5 op internet. Overzicht, duidelijkheid en anders dan anders is ons devies. En met succes! Deel in dit succes en sluit je aan als affiliate.

Website van Eliza was here

SUMMUM

SUMMUM.nl biedt de beste koop van ´s werelds highlights en maakt de mooiste plekken ter wereld bereikbaar. SUMMUM.nl reist naar de beroemdste plekken van de wereld. Comfortabel, veilig én altijd voor een scherpe prijs.
Onze prijzen zijn zo laag doordat wij de reizen slim samenstellen. We bieden een select aantal top bestemmingen en we houden ons aanbod steeds actueel. Aan de reis die klanten bij ons boeken, voegenzij zelf excursies toe uit ons assortiment van Favorieten en Smaakmakers en eventueel een verlengingspakket. Zo wordt een reis met Summum.nl altijd heel persoonlijk en betalen onze klanten nooit te veel.

De website van SUMMUM.nl

Scroll to Top