Thema’s

Zon, Strand en Eilanden

Bij cruisen denkt u direct aan zonnige bestemmingen en dat is terecht. cruisen_luxe reizenDe meeste schepen varen in gebieden met een aangenaam warm klimaat langs tropische eilanden of mediterrane landen. De Middellandse Zee garandeert zon, strand en een breed aanbod van Zuid Europese steden. De Caribbean kenmerken zich door azuurblauwe wateren, imponerende bergen, groene wouden en witte koraalstranden. Stap hier aan land met limbo muziek en ontdek een nieuw eiland, mensen, folklore en traditie. Of blijf dichtbij huis en cruise langs de Canarische eilanden. Rust, ruimte en aangename temperaturen. Vaar naar Tenerife met zijn witte zandstranden en de kliffen van Los Oragnos en natuurlijk Gran Canaria met zijn indrukwekkende goudgele stadsstrand. De Stille Zuidzee, Hawaii of de snelst groeiende winterzonbestemming het Midden Oosten … aan u de keus.

Steden en Cultuur cruises

Het cruiseschip neemt u mee naar middeleeuwse steden en intrigerende musea. Overal ter wereld kunt u een cruise maken die u in korte tijd kennis laat maken met verschillende culturen. Bezoek de kerken, historische pleinen en gebouwen van prachtige steden. Waar gaat uw interesse naar uit? De mystiek van het Verre Oosten, de inkacultuur in Midden Amerika of de steden rond de Middellandse Zee?

Natuurcruises

Cruiseschepen komen op plekken waar u met de auto niet komt en u geniet op een unieke manier vanaf het schip van fjorden, bossen en wildlife. Van witte ijswanden tot tropische, groene kustlijnen. In de haven kunt u de wandelschoenen aantrekken of een excursie boeken om de al dat moois van dichtbij te bekijken. Overal ter wereld kunt u genieten van een cruise door de natuur.

Kindvriendelijke Cruises

Kinderen hebben de tijd van hun leven aan boord van het schip. Er is zoveel te doen! Meerdere zwembaden, animatie, vriendjes uit de hele wereld en als de kinderen genieten, doet u dat ook. Neem ze mee op een cruise langs boeiende, culturele steden of op een tropische route langs witte stranden. Gaan we volgend jaar weer op cruise, mam?

Cruise boeken?

Cruise Travel – De cruise specialist. Wilt u een mooie onvergetelijke cruise? Cruise dan met Cruise Travel.


Scroll to Top