Luxe gezinsvakanties

Een vakantie bestemming kiezen als men geen kinderen heeft is eenvoudiger dan wanneer men met het hele gezin op vakantie wil gaan. Maar gelukkig zijn er reisorganisaties die familie gezinsreizen_familiereizenreizen aanbieden. Deze organisaties zijn gespecialiseerd in groep/familie reizen en kunnen u van het juiste advies voorzien.

De exotische bestemmingen hoeft u dus niet te vergeten en kunt u zorgeloos op vakantie met het hele gezin. Net als met groepsreizen kunt u de hele wereld over. Er wordt vanwege de kinderen iets rustiger aan gedaan zodat er tijd overblijft voor het zwembad en strand. Volgens luxereizen.net is het grootste voordeel hiervan dat de kinderen leeftijdsgenoten om zich heen hebben!

Reisspecialisten

Baobab – Baobab biedt kinderkorting aan (leeftijd maximaal tot 15 jaar). Hierdoor zijn de reizen voordelig en veilig. Bezoek hier de website van Baobab.

Kuoni – Met een vertrouwd gevoel op vakantie. Alle accommodaties die Kuoni aanbiedt zijn door hen zelf bezocht vanuit het oogpunt van moeder en familie. Meer informatie op de website van Kuoni.

Sawadee Puur Reizen – De website van Sawadee is zeer uitgebreid en alle informatie die u nodig heeft is hier te vinden. Bezoek de website van Sawadee reizen.

Fox vakanties – Fox heeft een groot aanbod aan familie reizen. Regelmatig hebben ze ook aantrekkelijke acties.

Djoser – Samen met de kinderen op ontdekkingsreis kan met reis specialist Djoser. Bezoek de website van Djoser voor meer informatie.

ClubMed – All-inclusive vakanties van ClubMed. Dit is een perfecte formule voor gezinnen en families. Heerlijk van uw vakantie genieten zonder zorgen over extra kosten!

KidsReizen – Verre reizen met kinderen hoeft u niet meer uit te stellen. KidsReizen biedt individuele familiereizen aan zodat u alle vrijheid heeft om u eigen droomreis samen te stellen en optimaal te genieten van jullie eigen familie avontuur. Lees meer over praktische tips en adviezen voor reizen met kinderen op de website.

Namasté Reizen – Namasté Reizen is specialist in het samenstellen van reizen op maat (familie reizen) naar Azië.

Koning Aap – Koning Aap Kidz biedt reizen speciaal voor families. Reizen houdt niet op als we kinderen krijgen.
Het wordt wel anders; minder snel, minder eenvoudig, meer afgestemd op de wensen van uw kinderen.


Scroll to Top