Safari’s

Definitie van Safariluxe_safari_reizen_afrika

Een safari is een jacht- of foto-en-filmexpeditie in de Afrikaanse  wildernis. Het woord komt van het Arabische  سفاري (safārī) wat reis betekent. Bij een jachtsafari trekt de jager, alleen of vergezeld van inlandse helpers, gedurende een aantal dagen of weken door de bush of de jungle op jacht naar groot wild. Het is een vorm van jacht als sport; als jachttrofee brengt men b.v. de huid van de geschoten roofdieren mee.

Moderne Safari

Tegenwoordig wordt de term “safari” vooral gebruikt om rondritten in de Afrikaanse wildparken aan te duiden, waarbij de toeristen het groot wild “schieten” met hun foto- of filmcamera’s.

Safari reizen

Bekijk de selectie van safari reizen door luxereizen.net. Mist u een aanbieder? Laat het ons weten!

LuxeSafariAfrika.nl – The Safari Experience is gespecialiseerd in luxe privé safaris in Tanzania en de Masai Mara in Kenia. Wij willen de belevenissen van het échte Afrika graag met u delen. Dit alles in bijzondere accomodaties, het liefst in luxe safarikampen, ver weg van de bewoonde wereld. Lees meer.

Zuidafrikaonline.nl – Reizen door Zuid Afrika op je eigen manier. Boek een maatwerk vakantie vol wildlife safari Krugerpark, wijntour, Mozambique Kaapstad, en nog veel meer.

AfricaMiracles – Ultieme vrijheid is de kern van een Self Drive tour bij Africa Miracles. Heerlijk met eigen huurauto of camper door Afrika rijden en zelf bepalen wat u elke dag gaat doen. U kunt gaan en staan waar u maar wilt, reizen in uw eigen tempo, onderweg in de natuur picknicken en genieten van de prachtige omgeving. Lees verder.

Opreisnaarzuidafrika.nl – De site OpReisNaarZuidAfrika.nl is een travelsite voor mensen die hun eigen reis door Zuid-Afrika willen organiseren. Deze reizen kenmerken zich door een afwisselende balans in cultuur, ontmoeten van mensen, natuur, goede keuken en interessante activiteiten. Al deze diepgaande en gedetailleerde kennis over Zuid-Afrika is nu verwerkt in de site OpReisNaarZuidAfrika.nl

OpreisnaarNamibie.nl – De site OpReisNaarNamibië.nl is een travelsite voor reizigers die zelf hun reis door Namibië willen organiseren. Bezoek de website voor meer informatie!

Reislust.nl – Reislust.nl is een nieuwe reisorganisatie die zich richt op een oudere doelgroep. De manier van reizen is comfortabel, met goede accommodaties en ook de manier van transport is gericht op de oudere doelgroep. Zo zijn lange busreizen, tenzij echt niet te vermijden, niet meer aan de orde. De reizen hebben zonder uitzondering een Nederlandse reisleiding en tot slot wordt de groepsgrootte klein en intiem gehouden met een maximum van 18 reizigers per groep. Lees verder.

Dagboekreizen.nl – Dagboekreizen.nl is een kleine nieuwe organisatie die zich specialiseert in individuele rondreizen waar de belevenis centraal staat. De reizen zijn opgebouwd uit een aantal standaard plaatsen die een klant kan kiezen aangevuld met zijn eigen reiswensen. De accommodatie is divers maar over het algemeen van uitzonderlijk niveau. De sfeer van Dagboek Reizen is intiem en snelheid en diepgaande reiskennis zijn de sleutelwoorden. Meer informatie leest u hier.

Bestofzuidafrika.nl – Best of Zuid Afrika is een bedrijf dat op maat samengestelde reizen organiseert in en naar Zuid Afrika. De specialisten van Best of Zuid Afrika kennen dit indrukwekkende land als geen ander. Zij gebruiken hun ervaring en expertise om de reis perfect aan te laten sluiten op de wensen van de consument. Meer informatie leest u hier.

Sawadee – U kiest voor een safari reis van Sawadee als u actief bent, avontuurlijk en interesse hebt in andere culturen. U deinst er niet voor terug om van gebaande paden af te gaan. Bent u geschikt?

SNP – Welkom in de avontuurlijke wereld van SNP, de grootste Nederlandse touroperator gespecialiseerd in actieve reizen naar meer dan 270 reisbestemmingen ‘all over the world’. Deskundigheid, liefde voor de natuur en een groot enthousiasme voor de unieke reisformule zijn de kenmerken van onze organisatie. De wereld is te mooi om ongemerkt aan je voorbij te laten gaan.

Scenic Travel/ safari-in-afrika.nl – Scenic Travel biedt sinds enige tijd diverse soorten safari (rond)reizen in verschillende landen in Afrika aan. Scenic Travel steekt als aanbieder van deze safari reizen boven de andere safari aanbieders uit. De website is voortdurend in beweging en wordt zeer up to date gehouden. Individuele- en groepsreizen, diverse mogelijkheden van rondreizen in jeeps of personen auto’s, personen busjes, speciaal ingerichte bussen, combinaties van vliegen (fly-in) en jeeps, reizen met of zonder (privé) gids.
Uw reis op maat maken? Dit is bij Scenic Travel geen probleem, er kan een reis worden samengesteld naar de wensen van de klant. Een (exclusieve) reis door één of meerdere prachtige landen van Afrika is een reis die minimaal eenmaal in een leven gemaakt moet worden.

Koningaap.nl – Reizen is de wereld, de anderen én jezelf ontmoeten. De wereld aanschouwen, ervaren, proeven en doorgronden geeft diepgang en een glimlach aan je leven. Met veel plezier presenteert Koning Aap Reizen dan ook het mooiste aanbod van reizen dat je in Nederland kunt boeken. Honderdvijftig prachtige reizen door meer dan tachtig landen in Europa, Azië, Afrika, het Midden-Oosten en Latijns-Amerika. Koning Aap Reizen biedt groepsreizen en individuele reizen, stuk voor stuk samengesteld door landenspecialisten: ervaren reizigers met een passie voor ’hun’ land. Koning Aap Reizen organiseert reizen die een eerste introductie zijn in een land, maar ook reizen voor mensen die een land beter willen leren kennen en speciale reizen met een thema of georganiseerd rondom een speciaal festival. Meer informatie leest u hier.

De Reisspecialisten – Zij nemen u mee op avontuur door de mooiste wildreservaten van de wereld. Bewonder bijvoorbeeld de Big Five in Kenia of ga op leeuwenjacht in de Serengheti. U verblijft in de mooiste lodges. Tijdens hun safari’s wordt u begeleid door een Engels sprekende gids. De prachtige flora en fauna zal u dus nergens onopgemerkt voorbij gaan. U reist in een gezelschap van maximaal achttien personen. Voor sommige trips ligt dit aantal op zeven. Op deze manier deelt u de bijzondere ervaring meteen. Lees Meer.

 


Scroll to Top