Huwelijksreizen

Hieronder vindt u de beste aanbieders van huwelijksreizen.
Klik op het logo of de titel van de betreffende aanbieder om naar de website te gaan en het vakantieaanbod te bekijken.

Goedkoop met Schipholtaxi richting je luxe vakantie

Tegenwoordig kun je een stuk goedkoper met een taxi naar Schiphol dan vroeger. Boek je via internet je vervoer dan kan dat al snel enkele tientjes tot aan de helft uitmaken! Net als alles op internet moet je wel weten waar je een betrouwbaar bedrijf vindt. Het bedrijf www.goedkoopnaarschiphol.nl is een taxibedrijf wat al meet dan 25 jaar ervaring heeft met het Schipholvervoer. Op internet zijn ze al vanaf 2002 actief, en bieden een goedkope taxi naar Schiphol voor een vast tarief. Geen verassingen achteraf, gewoon online een taxi bestellen voor een vast tarief, en de chauffeur staat netjes op de afgesproken tijd bij je voor de deur! Zoekt u professioneel zakelijk vervoer kijk dan eens op www.schipholtaxi.pro

Fox vakanties – Verre huwelijksreizen

FOX Vakanties is dé internet-reisorganisatie van Nederland. Als directseller verkoopt FOX zijn reizen rechtstreeks aan de consument. Dit levert de klant een groot prijsvoordeel op FOX heeft een uitstekende reputatie opgebouwd met de verkoop van wereldwijde pakketreizen, waarbij een scherpe prijs tegen een goede kwaliteit de sleutel is tot het succes. FOX hanteert een geheel eigen concept: op FOX.nl worden kant-en-klare pakketten aangeboden die online geboekt kunnen worden. Verder biedt FOX haar klanten bij de meeste reizen de gelegenheid om de reis te verlengen. Bekijk hier alle huwelijksreizen.

Elizawashere – Top 5 huwelijksreizen

Waar iedereen rechtsaf gaat, kun je ook linksaf!
Eliza was here staat voor een authentieke vakantie. De inkopers van Eliza was here reizen in de naam van Eliza als ontdeksters van dit soort vakanties Europa door om net die leuke plekjes te vinden, weg van de massa en in het echte ritme van het land. Dit betekent dat waar vrijwel alle touroperators links gaan, Eliza rechtsaf slaat. Kortom: Eliza is op zoek naar de couleur locale van het land. Eliza was here is een jonge internetreisorganisatie sinds 2001, maar stoelen op 10 jaar kennis in de reisbranche, waarvan ruim 5 op internet. Overzicht, duidelijkheid en anders dan anders is ons devies. En met succes!

Een fantastisch aanbod van reizen naar bijzondere accommodaties in de couleur locale van Portugal, Malta, Madeira, Kreta, Corfu, Tenerife, Gran Canaria, Andalucie en Mallorca.

Kras – Vele beschikbare reizen

– Al 85 jaar één van de grootste en meest succesvolle reisorganisaties van Nederland
– Meer dan 300.000 passagiers per jaar
– Direct seller, altijd een rechtstreekse (online) relatie met de klant
– Touroperator met altijd een perfecte reis-prijsverhouding
– Iedere dag prominent met nieuwe aanbiedingen in landelijke dagbladen aanwezig
– Onderdeel van TUI Nederland, de grootste reisorganisatie van Nederland en Europa.

Clubmed – Exclusieve huwelijksreizen

Clubmed richt zich al 50 jaar lang op wetenschap achter het vakantiegeluk. Clubmed richt zich op haar vele internationale klanten en is uitgegroeid dat een van de grootste online reisbureaus. Clubmed is meer dan ooit de plek waar verfijning en plezier samen gaan. Clubmed biedt vele verschillende typen vakanties aan. Bekijk hier alle huwelijksreizen.

Een huwelijksreis is natuurlijk niet zomaar een vakantie. Als het goed is dan boekt u uw huwelijksreis maar een keer in uw leven. Is dat niet het geval dat blijft de huwelijksreis net zo bijzonder. Trouwen met degeme van wie u houdt is bijzonder en alles daaromtrent moet perfect in orde zijn. Dat geldt niet alleen voor de bruiloft maar ook voor de huwelijksreis.

Waar moet u op letten

Afhankelijk van waar u naar toe gaat op huwelijksreis moet u, net zoals bij een gewone vakantie, letten op meerdere zaken. Is er een visum nodig, zijn er inentingen verplicht , hoe is de situatie in het land en natuurlijk ook het weer. Omdat u de weken en misschien wel maanden voor de bruiloft al druk genoeg bent is het verstandig om een huwelijksreis ver van te voren te boeken. U heeft dan niet te maken met lastminute reizen en hoeft niet in een gewoon hotel te verblijven. Een huwelijksreis is pas goed wanneer u op zijn minst bij een viersterren hotel start. Dat zijn ook vaak de hotels die net iets meer bieden en waarbij de persoonlijke aandacht beter en deskundiger is.

Maar u kunt natuurlijk ook een huwelijksreis in Nederland boeken. Hier geldt min of meer hetzelfde verhaal. Boek de reis ruim van te voren en wees niet te zuinig. Uw huwelijkreis moet tenslotte het hoogtepunt vormen van het trouwen. Vaak zijn juist de foto’s van een huwelijkreis degene die u het meest terug bekijkt.

Aanbieders en beoordelingen
Er zijn veel aanbieders van huwelijksreizen. Het Belgische Huwelijksreizen.be is een bedrijf dat al jarenlang ervaring heeft in het boeken van de perfecte huwelijksreis. Zij geven op hun site ook zaken nwaar u op moet letten tijdens een huwelijksreis. En dat is altijd handig, want de meeste huwelijksbureau’s zeggen dat u nergens op hoeft te letten. Onzin natuurlijk. U organissert de reis en u heeft de touwtjes in handen. Degene die u huwelijksreis verzorgt moet naar u luisteren. Gezien de vele mondreclame die dit huwelijksbureau zegt te hebben moet het bijna wel ok zijn.

Gewone reisbureau’s organiseren natuurlijk ook huwelijksreizen. Het nadeel van de ze reisorganisaties is dat ze net echt ervaring hebben in het organiseren van een perfecte huwelijksreis. Wellicht praten ze u wat naar de mond en wordt er voor u een gewone vakantie geboekt. Misschien dat u een boeketje van de reisleidster krijgt.

Bij lastminute huwelijksreizen moet u ook erg oppassen. Als u er op staat dat uw huwelijksreis iets bijzonders wordt en date r niets aan het toeval wordt overgelaten dan kunt u beter geen last minute huwelijksreis boeken. Er kan namelijk van alles op het laatste ogenblijk mis gaan. De kamet die u heeft geboekt is al verhuurd, het hotel is vies, er is een plotselinge staking van het vliegpersoneel en misschien nog wel meer. Dat wilt u natuurlijk niet tijdens uw huwelijksreis.

Verder zijn er natuurlijk de huwelijksreizen waarbij u ook kan trouwen. Bali in Indonesie is een geliefd oord en gezien de exotische uitstraling die het eiland heeft , ook wel perfect te noemen. Reken echter op een hoop papier werk wanneer u gaat trouwen in een land als Indonesie. Daarnaast moet u een visum regelen en is de reis naar het eiland gewoon erg duur. Maar aan de andere kant: wanneer u tijdig begint met het organiseren van uw huwelijksreis, kan er bijna niets mis gaan.

Waar het trouwen wel snel kan gaan is Las Vegas in de Verenigde Staten. Het barst daar van de huwelijksbureau’s die u huwelijkreis tot een onvergetelijke happening kunnen maken. Maar ook hier weer. Tussen de vele aanbieders zit ook veel van matige kwaliteit.

Begin dus tijdig met het organiseren van uw huwelijksreis en dan kan er wat dat betreft bijna niets mis gaan.


Scroll to Top