Actieve vakanties

Actieve vakanties zijn een van de leukste soorten vakanties. Het mooie van dit soort type vakanties is dat actieveVakantiesde toeristen worden samen gebracht met de natuur en men krijgt tevens de mogelijkheid om te ontspannen, ontmoeten, ontdekken en ontplooien.

De actieve & avontuurlijke vakanties die wij hebben geselecteerd zijn wereldwijd beschikbaar. In Europa kan men naar Duitsland, Noorwegen, Italië, Frankrijk, Polen, Tsjechië en Spanje. Wilt men een stukje verder van huis dan zijn Afrika, Zuid Amerika en Australië populaire bestemmingen.

Wilt u op reis met leeftijdsgenoten dan kunt u reizen via Mambo. Dit zijn een van de specialisten op het gebied van actieve en avontuurlijke vakanties voor jonge reizigers tussen 17 en 39 jaar.

Lees hieronder informatie over alle aanbieders (reis specialisten) van actieve vakanties.

Wij hebben de onderstaande reisorganisaties van actieve reizen voor u geselecteerd

Actieve-reizen.nl – Deze organisatie bestaat al ruim 19 jaar en verzorgt wereldwijde actieve reizen. Actieve-reizen.nl steekt als aanbieder van deze actieve vakanties boven de andere actieve reizen aanbieders uit. Op de actieve site worden veel verschillende verzorgde actieve reizen aangeboden zoals wandelen, fietsen, wellness, golf, paardrijden, cultuur, fly&drive, 4×4, expedities, watersport, safari’s en multi activiteiten. Allemaal reizen met een speciaal tintje, er wordt geprobeerd om de arrangementen zo origineel mogelijk aan te bieden.

Labyrinth – Kies, zoek en boek… Een fantastische vakantie heb je bij Labyrinth.nl in een paar muisklikken geregeld. Bij Labyrinth vind je alles tussen een sportieve en een luie vakantie. Een dag of weekend outdoorsporten? Een ontspannen strandvakantie? Een actieve vakantie in de bergen of op het water? Labyrinth.nl heeft het.

Shoestring.nl – Shoestring.nl; Hoe vér kun je gaan? Bezoek de website en beoordeel hoever jij kunt gaan.

Sawadee – Actieve vakanties met kinderen. De specialist in actieve en avontuurlijke groepsreizen.

Sunweb – Sinds 2000 is Sunweb Vakanties als direct-seller actief op de markt van vakanties naar voornamelijk Europese zonbestemmingen. Ze hebben ook actieve autovakanties. Erg interessant en leuk.

Djoser – Djoser organiseert groepswandel- & fietsreizen wereldwijd. Djoser, ‘de andere manier van reizen’.

NoSun – noSun reizen is opgericht met als doel groepsreizen aan te bieden naar landen die niet bekend staan als populaire zonnige bestemming. Je kunt hierbij denken aan landen als Noorwegen, Zweden, Ierland, Schotland, Engeland, Tsjechie, Estland, Letland, Litouwen, Wales enzovoorts. Je kunt deze reizen maken met een groep van maximaal 8 personen, of je kunt de reizen individueel ondernemen. Maar boek je bij noSun, dan weet je in elk geval zeker dat je een actieve vakantie zult beleven!

ACSI Kampeerreizen – Of het nu gaat om sportieve wandel- en fietstochten in Karinthië, rustig Corsica verkennen of een uitgebreide camperreis door West-Amerika: ACSI Kampeerreizen biedt uitkomst! ACSI Kampeerreizen organiseert al meer dan 25 jaar rondreizen waarbij kampeerders met een eigen caravan, camper of alleen met de auto reizen. Iedereen rijdt van camping naar camping in haar eigen tempo. Onderweg is er voldoende te zien en zijn er diverse stops te maken. Een reisleidersechtpaar is aanwezig om de deelnemers professioneel te begeleiden.

Flex Travel – Wandelreizen in Portugal, Spanje en Griekenland met verblijf in drie en viersterren hotels.

AfricaMiracles.nl – Avontuur miracles. Elke reis naar Afrika mag op zich al een avontuur genoemd worden. Elke safari is uniek door de verschillende dieren die u ziet en de afwisselingen van landschappen. Toch kan het zijn dat u heel graag nog meer avontuur, spanning en spektakel wilt of misschien wel gewoon een ander soort reis. Africa Miracles kan u vele verschillende vormen van avontuur aanbieden, zoals (berg) hiken, wildwatervaren (raften), paardrijden, bungee jumpen en nog veel meer!


Scroll to Top