Golfreizen

Hieronder vindt u de beste aanbieders van golfreizen.
Klik op het logo of de titel van de betreffende aanbieder om naar de website te gaan en het vakantieaanbod te bekijken.

Golfreizen.nu – De golfreizen aanbieder

Golfreizen.nu is gespecialiseerd in het aanbieden van Golfreizen en Golfvakanties. Op de website www.Golfreizen.nu staat een overzicht van het aanbod van alle golfaccommodaties met uitgebreide omschrijvingen, streek- en plaatsinformatie en natuurlijk informatie over de dichtstbijzijnde golfbanen. Bekijk alle golfreizen.

Eurocamp-enjoy – Golfreizen

Eurocamp-enjoy, is een campingvakantie aanbieder die speciaal gefocused is op vakanties met z’n tweeen. Bij Eurocamp-enjoy kunt u prima terecht voor een vakantie met uw partner. Deze vakanties zijn zeer geschikt voor actieve vakantievierders. Eurocamp-enjoy biedt namelijk fietsvakanties, wandelvakanties en golfvakanties aan. De campings liggen allemaal in mooie natuurrijke gebieden. Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen! Bekijk alle golfreizen.

Arke – Golfreizen

Arke is het vertrouwde, prijsvriendelijke, klantgerichte no-nonsense vakantiemerk van TUI Nederland. Hét adres voor het grootste aanbod aan vakanties!
Het aanbod van Arke.nl bestaat niet alleen uit zonbestemmingen zoal Spanje, Griekenland, Egypte en Turkije, maar ook uit verre bestemmingen zoals Mexico en Thailand. Daarnaast heeft Arke ook een breed aanbod aan stedenvakanties én het grootste aanbod wintersportvakanties. Arke heeft een sterk all inclusive aanbod. Bekijk alle golfreizen.

Egypte.nl – Golfreizen Egypte

Egypte.nl is dé website waar men moet zijn bij het boeken van een reis naar Egypte. Het brede en scherp geprijsde aanbod bestaat uit strandvakanties, rondreizen, duikreizen, vliegtickets en stedentrips. Egypte.nl biedt (rond)reizen aan naar in totaal 9 topbestemmingen in Egypte.nl: Sharm el Sheikh, Hurghada, Cairo, Luxor, Aswan, El Gouna, Dahab, Marsa Alam en El Queir. Bekijk alle golfreizen.

Golfreizen om te leren, verbeteren en te genieten
Je golfvaardigheidsbewijs (GVB) in één week halen? Werken aan je handicap? Genieten van brede fairways en een suite met uitzicht op de holes? Golfreizen bieden je de mogelijkheid om je spel te verbeteren en je grenzen te verleggen. Ieder land heeft zijn eigen karakteristieke golfbanen met elk een andere uitdaging. Beoefen je favoriete sport op 1400 meter hoogte in Oostenrijk of in het zonnige zuiden van Spanje. Of in de schaduw van Egyptische piramides.

Voor beginners en profs
Het aanbod golfreizen is groot en divers. Er zijn vakanties waarbij je de golfbaan ook zonder golfvaardigheidsbewijs mag betreden. En reizen waarbij je gegarandeerd je officiële Nederlandse GVB binnen een week behaalt. Tijdens de zogenaamde ‘handicap golfreizen’ leer je optimaal gebruik te maken van de juiste clubs en wordt je ‘swing’ met behulp van video opnames verbeterd. Er zijn aanbieders die beloven dat ze je vijf tot tien slagen beter kunnen laten spelen per ronde. De professionele golfers die je helpen je bewijs te halen of je handicap te verbeteren, spreken over het algemeen allemaal Nederlands.

Genieten op en naast de baan
Natuurlijk is de uitdaging van de golfbaan van belang bij je keuze, maar ook buiten de baan wil je optimaal genieten. De hotels waar je verblijft blinken uit in service en gastvrijheid. Geniet van extra faciliteiten als een zwembad, sauna, jacuzzi en fitnesscenter. Een aantal golfbanen is dichtbij de kust gelegen, waardoor je gemakkelijk wat uurtjes op het strand kunt doorbrengen. Tijdens een golfreis naar Zuid-Afrika kun je een safari meeboeken. En een golfvakantie in Florida is uitstekend te combineren met een bezoek aan Disney World of Universal Studio’s.

Golfreizen de wereld rond
Golfreizen worden in eigen land aangeboden, maar ook in de rest van de Benelux. Zo heeft Luxemburg een prachtige baan, ontworpen door een Japanse architect. Je treft er vele waterhindernissen en maar liefst 89 bunkers. Schotland heeft een golfbaan van meer dan een eeuw oud te bieden, waar rust de boventoon voert. Voor een zonnige golfreis ga je naar Spanje of Portugal. Maar ook in Duitsland, Tsjechië, Hongarije en Frankrijk geniet je van de mooiste banen. Buiten Europa kun je onder andere in Dubai, Florida en Bali terecht.

Links

Golfreizen Voor meer informatie over golfreizen

op golfdriver.nl

Pagina auto huren noorwegen


Scroll to Top