Stel een luxe safari reis samen

Tegenwoordig is er heel veel aanbod op het gebied van safari’s in Tanzania. Er zijn er zelfs zoveel dat het ook mogelijk uw eigen safari samen te stellen. Zo kunt u kiezen voor een echte luxe safari, met als eindpunt heerlijk bijkomen op Zanzibar, of kiezen voor een avontuurlijke en uitdagende safari op Mount Kilimanjaro. In dit artikel lichtten wij drie plekken uit, die u in ieder geval op uw lijstje moet zetten, mocht u op Safari in Tanzania gaan.

Serengeti National park

De allereerste en meest bekendste maar ook prachtigste plek in Tanzania is Serengeti national park. Dit park is een van de populairste hotspots in Tanzania en dat is ook niet zonder reden. In dit park kunt u namelijk de grote trek van grootwild volgen. Hierbij verplaatsten miljoenen dieren, zoals leeuwen, luipaarden en buffels zich van plek tot plek.

De Kilimanjaro

De berg Kilimanjaro is een van de plekken met de prachtigste vergezichten, niet alleen op de besneeuwde bergtop maar ook de route daarnaartoe. Zo kunt u kiezen uit 7 verschillende routes, waarvan de een wat zwaarder is dan de ander. Hierbij kunt u ervoor kiezen snel de top te bereiken of voor een 11-daagse wandeltocht naar de top.

Zanzibar

Met haar parelwitte stranden en azuurblauwe zee is zanzibar een van de bijzondere locaties om te bezoeken. Dit specerijeneiland van Tanzania kunt u bijvoorbeeld bezoeken na een lange safari door Tanzania zelf, om hier heerlijk even te ontspannen. Op dit eiland is tevens ook vele activiteiten en excursies te doen, zoals de historische afrikaanse dorpjes bezoeken of bijvoorbeeld om op safari blue te gaan.

Meer informatie over een safari Tanzania vindt u op de website van Tanzania Specialist.

 

Scroll to Top