Een luxe reis met het hele gezin

Vakantie is voor veel mensen iets waar ze het hele jaar naartoe leven. En als het dan zo ver is, mag deze welverdiende vakantie best een beetje luxe zijn, of misschien zelfs wel heel luxe. Bekende luxe reizen zijn de all inclusive reizen waarbij alles inbegrepen is in de reissom: van het ontbijt ’s ochtends tot de cocktails ’s avonds bij het zwembad. Nu zijn deze reizen niet alleen maar bedoeld voor welgestelde twintigers en dertigers zonder kinderen. Het is ook mogelijk om met kinderen zo’n luxe reis te maken, waarbij de kinderen volop kunnen meegenieten.

Een luxe reis voor het hele gezin betekent ontspannen en genieten voor zowel ouders als kinderen. De kamers of appartementen zijn speciaal ingericht met bijvoorbeeld aparte kinderkamers, kinderbedden, commodes en zelfs een Playstation. Baby’s en peuters kunnen terecht in opvangcentra met speciale thema’s waarbij ze de wereld om hen heen kunnen ontdekken en leuke nieuwe dingen kunnen leren. Speciale waterparken bieden volop vermaak en daarbij is ook gedacht aan een peuterbad of zelfs een babystrand met ondiep water. Zo kunnen de kleintjes gewoon mee als pappa en mamma verkoeling gaan zoeken.

Vaak zijn er in de luxe hotels speciale clubs voor de wat oudere kinderen waar ze allerlei leuke avonturen kunnen beleven. Diverse animatieprogramma’s zorgen er voor dat de kinderen zich geen moment vervelen. Soms kunnen de kinderen naar een professionele kinderopvang die samen met de kinderen bijvoorbeeld gaat zwemmen. De kinderen kunnen zich dan een hele middag vermaken in het waterpark of pretpark bij het hotel. Intussen genieten de ouders van een fijne massage of wellness behandeling en kunnen ze zich even helemaal ontspannen.

Ook bij luxe reizen voor het hele gezin hoort een vakantiehuis. Een mooie villa waar het hele gezin een onderkomen heeft. Meestal met zwembad en met meerdere luxe dingen inbegrepen. Voor meer informatie kunt u kijken op: eurorelais.nl.

In de all inclusive formule is het eten en drinken inbegrepen. Voor kinderen zijn er speciale kinderbuffetten met pannenkoeken, patat en andere dingen die kinderen lekker vinden. De kinderen drinken limonade terwijl de ouders lekker een cocktail kunnen bestellen. Zo is er voor elk wat wils en kan er gezellig samen gegeten en genoten worden. Tijdens een luxe reis voor het hele gezin ervaren zowel de ouders als de kinderen zo het luxe gevoel dat de vakantie te bieden heeft.

Scroll to Top