Villa Xenofilia: Luxe vakantie in Spanje

Voor het huren van de ware luxe vakantievilla in Spanje kun je uitstekend terecht bij Villa Xenofilia. In tegenstelling tot veel andere huizenverhuurders heeft dit bedrijf uitsluitend luxe villa´s in de prachtig groene een bergachtige omgeving van Moraira en Javea aan de Costa Blanca.

Privacy verzekerd

De ruime en luxeuse vakantiewoningen staan op een ruim grondstuk, soms met zeezicht,  zonder inkijk van buren, dus de privacy is verzekerd. De huizen beschikken allen over een verwarmd zwembad,  tenminste 4 slaapkamers en luxe inrichting waarin niets ontbreekt om een topvakantie mogelijk te maken.

Faciliteiten

Daarnaast vele faciliteiten verschillend per villa. Zo beschikt Villa Xenofilia I naast een privezwembad over een privé tennisbaan, ping-pong tafel, voetbaltafel, darts en boogschietbaan.  Villa Xenofilia VI en VII staan op een bijzonder groot grondstuk met ruime en volledige buitenkeuken met bar. Ideaal voor bijvoorbeeld een trouwpartij of ander feest.

Toegankelijk voor iedereen!

Vrij uniek is dat alle huizen gedeeltelijk of geheel toegankelijk zijn voor rolstoelers  en beschikken over een speciaal aangepaste badkamer zodat ook zij die het minder goed getroffen hebben kunnen genieten van een werkelijk luxe vakantie in Spanje.

Vakantie service

Niet alleen de huizen maar zeker ook de service is van topklasse. Vanaf het eerste contact wordt samen bekeken welk huis aan uw wensen voldoet en je wordt persoonlijk in het huis ontvangen en krijgt de nodige uitleg. Dezelfde persoon zal tijdens uw verblijf aanspreekbaar blijven voor eventuele vragen en of problemen. Mocht zich een situatie voordoen waarin hulp of bijstand geboden is dan is de Nederlands sprekende contactpersoon binnen een uur  ter plekke in uw villa. Een veilig gevoel, passend bij een luxe vakantie.

Scroll to Top